10 martie 2011

BUZELE EI


Ce este un sărut? Un sărut este o infininate pentru că doi nu se imparte la nimic, este contracţia gurii cauzată de expansiunea inimii, este reacţia rezultată din interacţia a două inimi, este un credit pentru că este profitabil când se întoarce, este acel lucru pentru care întotdeauna cererea este mai mare decat oferta... pare sa fie o variabilă necunoscută, la câte definiţii se găsesc... Cu toate acestea, un lucru e sigur: pentru un sărut este nevoie de buzele a două persoane (un EL şi o EA, un EL şi un EL, sau o EA şi o EA). De buzele mele nu vreau să vorbesc pentru că nu vreau să spulber misterul :)), rămâne să descriu descriu buzele EI.
Buzele ei sunt senzuale, gingașe, blânde... sunt feminine, pline de dorinţă, misterioase. Dacă ştii să primeşti un sărut de la ele, te vei îndrăgosti cu viteza lumnii. La fiecare atingere a lor, te vor duce mereu în lumea magică a norilor, te vor purta pe tărâmuri de vise, în poveşti cu Ilene Consânzene şi Feţi Frumoşi, îţi vor dărui aripi măreţe iubirii tale.
De vei şti să te porţi cu ele, te vor răsplăti pe măsură. De le vei strivi între ale tale buze, vor şti să îţi ofere tot ce ai nevoie pentru a te simţi împlinit.
Primul sărut nu se uită niciodată, nu? Sărutând astfel de buze, vei spune că fiecare dată e prima dată.

Aceste buze... le doresc. Vreau să mă arunce în lumea aceea de poveste.
Aş vrea să fiu trandafir... l-aș întreba dacă nu-l doare atingerea buzelor ei.
Aş vrea să le sărut!
:D&blush


4 comentarii: